Zo werkt het slaaponderzoek

Voor slaaponderzoek hoef je niet in het ziekenhuis te slapen. Dat scheelt zowel wachttijd als reistijd. Het gehele thuis slaaponderzoek word je begeleid door onze professionals. Wil je meer weten over hoe het slaaponderzoek werkt? Download de informatiefolder via onderstaande knop.

Download de informatiefolder

Heb je vragen over het slaaponderzoek bij Ksyos?

Vul via onderstaande knop je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.

Laat hier je gegevens achter

Kosten slaaponderzoek

Medisch specialistische zorg

De kosten van het slaaponderzoek gaan van je eigen risico af, net als bij een bezoek aan het ziekenhuis. Als je geen eigen risico meer open hebt staan, kost het je niks.

Wie is jouw zorgverzekeraar?

Ben je verzekerd bij een zorgverzekeraar waar Ksyos een afspraak mee heeft, dan hoef je niks te doen. De betaling gaat dan automatisch.

Heeft jouw zorgverzekeraar geen afspraak met Ksyos?

Geen zorgen, je krijgt de zorg nog steeds vergoed, maar het gaat net iets anders. Je moet namelijk de factuur die je van Ksyos krijgt, zelf indienen bij je zorgverzekeraar. Je krijgt dan een bedrag terug van je zorgverzekeraar. Dit bedrag (plus jouw openstaande eigen risico), maak je over naar Ksyos.

Interview met patiënt Jurgen Kessels

Jurgen Kessels (54) kampte jaren met slaapproblemen. Een slaaponderzoek stelde hij lang uit, omdat hij er tegenop zag een nacht in het ziekenhuis door te brengen. Jurgen: ‘’Bovendien, net alsof ik een oog zou dichtdoen met al die sensoren en apparatuur aan mijn lichaam.’’ Toen hij vorig jaar maar liefst zeven keer griepverschijnselen kreeg, was dat voor hem de druppel. ‘’Ik moést weten of ik slaapapneu had; alleen dan kon ik behandeld worden en me ooit weer fit gaan voelen.’’

Lees hier het interview met Jurgen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het slaaponderzoek via Ksyos? Op onze FAQ pagina onder ‘Patiënt’ vind je veelgestelde vragen over het thuis slaaponderzoek. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk hier de veelgestelde vragen

Wil je meer weten over het slaaponderzoek bij Ksyos?

Met een slaaponderzoek via Ksyos Slaap weet jij binnen twee weken of je slaapapneu hebt.  Wil je weten of je in aanmerking komt voor een slaaponderzoek? Vul via onderstaande button je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op. Let op: je hebt een verwijzing nodig van je huisarts.

Laat hier je gegevens achter