Oogklachten diagnosticeren met Ksyos Oogheelkunde

1.     In het Zorgpad Oogheelkunde kan een patiënt met niet-acute oogklachten terecht bij een optometrist in de buurt. De optometrist voert een geprotocolleerd oogonderzoek uit onder digitale supervisie van de oogarts.

Lees meer over het Zorgpad Oogheelkunde

2.     Bij Netvliesscreening onderzoekt de optometrist patiënten met diabetes op afwijkingen in het netvlies. Patiënten met diabetes hebben namelijk een verhoogde kans op beschadiging van de bloedvaatjes in het netvlies. Bij afwijkingen of bij twijfel wordt digitaal een oogarts geconsulteerd.

Lees meer Netvliesscreening via Ksyos

3.     Bij Orthoptie verwijst de huisarts de patiënt via Ksyos naar een orthoptist in de optiek in de buurt. De orthoptist onderzoekt oogspieren en controleert de samenwerking tussen de ogen. Bij het eerste bezoek aan de orthoptist kijkt de oogarts digitaal mee.

Lees meer over Orthoptie via Ksyos

4.     Sinds kort kan je ook bij een Ksyos optometrist terecht voor een oogheelkundige keuring van het CBR. Een oogarts beoordeelt het onderzoek en bespreekt het via een videoconsult.

Lees meer over Rijbewijskeuring via Ksyos

 

Het voordeel van het Zorgpad Oogheelkunde is dat de patiënt met oogklachten binnen enkele dagen terecht kan voor een oogonderzoek bij de optometrist
Willem Maat, Oogarts

Interesse?

Heb je nog vragen over Ksyos Oogheelkunde? Of wil je direct aan de slag met het diagnosticeren van mensen met oogklachten? Neem contact met ons op.

Meer info of aanmelden