Thuis Holter

Met de Ksyos Thuis Holter kun je als huisarts patiënten met cardiovasculaire klachten eenvoudig diagnosticeren of monitoren zonder dat de patiënt naar de huisartsenpraktijk hoeft te komen. Afhankelijk van de klinische context kan het hartritme van je patiënt 24, 48 of 72 uur (event) continue geregistreerd worden.

Digitale aanvragen versturen voor een ECG op afstand is voor de praktijk kosteloos. De kosten voor een ECG op afstand zijn gelijk aan de kosten voor een Holter ECG Onderzoek bij de huisarts.

Bekijk hieronder de video 

Hoe werkt het?

 1. De zorgverlener doet digitaal een aanvraag voor een 24, 48 of 72 uurs Holter ECG onderzoek via het Ksyos platform.
 1. Binnen enkele werkdagen ontvangt de patiënt thuis een pakket met daarbij instructies voor het Holter ECG onderzoek op afstand.
 2. Wanneer het ECG onderzoek afgerond is, stuurt de patiënt de recorder terug naar Ksyos waar deze volgens het standaard protocol wordt geanalyseerd en beoordeeld.
 3. Na een afwijkende beoordeling is het mogelijk om automatisch een cardiologisch consult te genereren.
 4. De huisarts ontvangt binnen 7 werkdagen een terugkoppeling.
Eenvoudige en snelle manier om patiënten te diagnosticeren of monitoren zonder dat de patiënt naar de huisartsenpraktijk hoeft te komen.
Huisarts

Holter

Met de Ksyos Holter kun je als huisarts in je eigen praktijk holter en event recording ECG’s registreren en beoordelen. Afhankelijk van de klinische context kan het hartritme van je patiënt 24, 48 of 72 uur (holter) tot zelfs 7 dagen of 14 dagen (event) constant geregistreerd worden. De reguliere holter kan net als de Thuis Holter asymptomatische klinisch relevante ritmestoornissen, zoals atriumfibrilleren registreren.

Hoe werkt het?

 1. De assistent of praktijkondersteuner stelt de recorder in met de patiëntgegevens.
 2. Geef de recorder mee aan de patiënt.
 3. De gegevens worden automatisch uitgelezen en verstuurd naar Ksyos.
 4. Binnen 2-3 werkdagen na verzending ontvang je een uitgebreide rapportage.
 5. Tevens ontvang je alle uitslagen per Edifact in je HIS.
 6. Bij vragen over de uitslag kan je gemakkelijk een cardioloog raadplegen.
 7. Declareer een M&I voor hartritmestoornissen.

Meer weten? Bekijk de FAQ.

Gemakkelijke en snelle service om patiënten nu niet meer door te sturen naar een ziekenhuis of MDC voor hartritmediagnostiek.
Huisarts

Inspannings-ECG

Een inspannings-ECG laten doen voor je patiënt? Vraag deze via Ksyos aan.

Door te consulteren via Ksyos blijf je zelf hoofdbehandelaar. Zo houd je zelf de regie en scheelt het kosten voor de patiënt. Na beoordeling van de fietstest door de cardioloog ontvang je de uitslag automatisch in je HIS en met rapportage in Ksyos.

Rust-ECG

Met Ksyos verstuur je veilig en gemakkelijk rust-ECG’s inclusief anamnese en eventueel aanvullende informatie naar je (regionale) cardioloog. Hierdoor krijg je een snelle diagnose voor de patiënt, die zo niet meer naar een MDC of ziekenhuis hoeft voor een rust -ECG in niet acute situaties. Nog geen apparatuur? Geen probleem, Ksyos kan dit voor je regelen.

FAQ

Heb je vragen over Ksyos Cardiologie? Op onze FAQ pagina vind je veelgestelde vragen over onze dienst. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk hier de FAQ

Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor je praktijk of regio? Of heb je andere vragen over Ksyos Cardiologie? Neem contact met ons op.

Meer info of aanmelden