Ksyos en OCA ontwikkelden samen een vernieuwend zorgtraject voor de behandeling van mensen met obesitas, inclusief een intensief hybride begeleidingstraject van 5 jaar na de bariatrische ingreep. De wensen en behoeften van de patiënt zijn hierin leidend.

Insteek: zorg op maat met duurzaam resultaat én de juiste zorg op de juiste plek: digitaal als het kan, fysiek als het moet.

Tijdens het webinar lichten bariatrisch chirurg dr. Pim van Rutte van het OCA en Marthe Steenhuizen, product specialist bij Ksyos, het slimme zorgpad bariatrie toe. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen.

Meld je nu aan

Praktische informatie 

Datum: donderdag 8 februari

Tijd: 12.00 – 13.00 uur

Waar: Online, je ontvangt de link een dag van te voren in je mail.

Aanmelden: Meld je aan via de website van de Simme Zorg Estafette. 

Over de Slimme Zorg Estafette

De Slimme Zorg Estafette wordt georganiseerd van 29 januari t/m 23 februari 2024, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport (VWS). Tijdens de Slimme Zorg Estafette staat innovatie in zorg, welzijn en preventie centraal. Elke week is er een regio aan zet, waarna het stokje wordt doorgegeven aan de volgende regio. Iedereen is welkom om de activiteiten tijdens de SZE bij te wonen en om zelf een activiteit te organiseren.