Myopie Management is binnen de oogheelkunde een belangrijk en veelbesproken onderwerp. Deze avond zullen vragen als: ‘Wanneer behandel je een patiënt zelf?’ en ‘wanneer stuur je een patiënt door naar de oogarts?’ centraal staan.

Programma
Deze nascholingsbijeenkomst wordt gevuld met interessante sprekers om een verdiepingsslag te geven op bovengenoemd onderwerp. Ruben Kok,  oogarts in het Albert Schweitzer ziekenhuis en gesubspecialiseerd in kinderoogheelkunde en scheelzien, zal deze avond een lezing geven over Myopie Management.  Hierbij zullen onder andere vragen als ‘Wat is myopie?’ en ‘Hoe zit het met de incidentie en prevalatie?’ centraal staan. Daarna zal onder leiding van Daisy Laan, orthoptist, optometrist en docent aan de HU een interactief gedeelte plaatsvinden aan de hand van stellingen over dit onderwerp.  

Accreditatie
Er is accreditatie aangevraagd voor KP-geregistreerde optometristen en orthoptisten. Om deze accreditatiepunten toegekend te krijgen, dien je aanwezig te zijn bij het programma.  

Aanmelden

We hebben inmiddels het maximaal aantal aanmeldingen bereikt. Wil je deelnemen,  meld je dan aan via onderstaande link. Wij zetten je op de wachtlijst. Heb je je aangemeld, maar ben je toch verhinderd? Geef dit dan alsjeblieft door aan Floor van Houselt via f.vanhouselt@ksyos.nl

Aanmelden kan via deze link