Hoe werkt het onderzoek?

Met Ksyos luchtwegallergie wordt aan de hand van een digitale vragenlijst en een huidpriktest op de huisartspraktijk onderzocht of/waarvoor jij allergisch bent. Maak een afspraak met je huisarts, die beslist of je kan worden doorverwezen naar Ksyos en start eventueel het traject.

Wil je meer weten over dit onderzoek? Download de informatiefolder via onderstaande knop.

Download de informatiefolder

Kosten van het onderzoek

Medisch specialistische zorg

De kosten van de huidpriktest en het advies van de allergoloog gaan van je eigen risico af, net als bij een bezoek aan het ziekenhuis. Als je geen eigen risico meer open hebt staan, kost het je niks.

Wie is jouw zorgverzekeraar?

Ben je verzekerd bij een zorgverzekeraar waar Ksyos een afspraak mee heeft, dan hoef je niks te doen. De betaling gaat dan automatisch.

Heeft jouw zorgverzekeraar geen afspraak met Ksyos?

Geen zorgen, je krijgt de zorg nog steeds vergoed, maar het gaat net iets anders. Je moet namelijk de factuur die je van Ksyos krijgt, zelf indienen bij je zorgverzekeraar. Je krijgt dan een bedrag terug van je zorgverzekeraar. Dit bedrag (plus jouw openstaande eigen risico), maak je over naar Ksyos. Bekijk het stappenplan via onderstaande knop. 

Stappenplan kosten declareren 

Vragen?

Heb je nog vragen over het onderzoek of de kosten ervan? We helpen je graag, neem gerust contact met ons op via polikliniek@ksyos.nl en 020 600 00 60. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

 

*Allergoloog: een arts die gespecialiseerd is in de behandeling van allergieën.