Bekijk de digitale folder voor meer informatie over het hele traject

Persoonlijke aanpak

De operatie is pas de eerste stap in jouw reis naar blijvend gewichtsverlies. Wij begrijpen dat het een lastig traject is, daarom krijg je van ons de best mogelijke begeleiding. Jouw persoonlijke zorgteam bestaat uit een diëtist, psycholoog, medisch specialist en leefstijlcoach. Zij staan na de ingreep 5 jaar lang voor je klaar en helpen jou een gezonde leefstijl vast te houden. Je hebt persoonlijk contact wanneer jij wilt, gewoon vanuit huis via onze Ksyos app. Samen met jou werken we stap voor stap aan een blijvend resultaat.

Kom in contact

Heb je een vraag over het traject? We komen graag met je in contact! Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Hoge kwaliteit zorg

Voor de operatie werken wij samen met onze partner Obesitas Centrum Amsterdam, onderdeel van het ziekenhuis het OLVG. De specialisten zijn gespecialiseerd in maagverkleinende operaties. Ook als je niet in regio Amsterdam woont, kan je terecht bij Obesitas Centrum Amsterdam.

Lees meer over het Obesitas Centrum Amsterdam

Wat is obesitas?

Obesitas is een vorm van ernstig overgewicht waarbij overmatig vet opgestapeld wordt in het lichaam. Je kan hierdoor gezondheidsproblemen krijgen, zoals bijvoorbeeld hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten of slaapapneu. Ook kan obesitas leiden tot psychische klachten, zoals depressies. Kortom, het is een serieuze ziekte met een grote impact op je leven. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen mogelijk.