Als POH-GGZ zie je patiënten met een grote variatie aan klachten en hulpvragen in je spreekuur, dit gaat van milde klachten tot meer complexe klachten. Mede door de frequentie van bepaalde mentale klachten, maar ook door de verschillende opleidingsachtergronden van de POH, kan de kennis en expertise sterk verschillen per POH-GGZ. Dit maakt dat de behoeften voor informatie, ondersteuning of advies ook sterk kan verschillen.

In de webinar zal eerst besproken worden hoe je kan consulteren en welke vormen van consultatie (geschreven, telefonisch of face-to-face) wanneer ingezet kunnen worden. Vervolgens zal een psychiater, aangesloten in het Ksyos platform, toelichten voor welke vragen hij geconsulteerd kan worden en de stappen die hij neemt in de beantwoording van de consultvraag.

Hierna zal een gesprek plaatsvinden tussen een POH-GGZ en de psychiater, waarin vooral casuïstiek behandeld wordt.

Aanmelden en accreditatie

Meld je aan voor de webinar via deze link. Voor vragen kun je ons bereiken via info@ksyos.nl of 020-600 00 60.

Accreditatie

Voor de webinar is accreditatie aangevraagd voor de POH GGZ. Let op: accreditatiepunten worden enkel toegekend wanneer je de volledige uitzending bijwoont.

Vragen of ideeën voor de webinar?

Graag willen we aanvullend jouw input vragen voor de webinar, zodat we zeker weten dat alle vragen aan bod komen. Wil jij graag bepaalde onderwerpen, casuïstiek of informatie terugzien in de webinar, dan kan je dit verzoek (anoniem) indienen via dit formulier. Het invullen van dit formulier kost je ongeveer 2 minuten. Alvast bedankt!