Herken huidkanker beter met de dermatoscoop
Het onderzoeken van huidklachten met behulp van een dermatoscoop zorgt onder andere voor betere diagnostiek en betere en vroegtijdige herkenning van een maligniteit. Dit leidt vanzelfsprekend tot minder doorverwijzingen en minder zorgkosten.

Programma
In deze training vertelt Maartje Spit, verpleegkundig specialist en oprichter van Dermatoscopie.nl, je alles over dermatoscopie. Ze behandelt onder andere hoe je dermatoscopie foto’s maakt, hoe je de foto’s het best kunt beoordelen en wat de voordelen zijn van teledermatologie. Tijdens de training is er de gelegenheid om vragen te stellen. Dus wil jij dermatoscopie (meer) inzetten in de (huisartsen)praktijk en geen maligniteiten missen? Meld je dan aan voor onze training via onderstaande button.

Accreditatie
Er is accreditatie aangevraagd voor huisartsen (ABC1) en verpleegkundigen (V&VN). Om accreditatiepunten toegekend te krijgen, dien je de volledige uitzending live te bekijken.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link. Let op: er is een inschrijvingslimiet; hierbij geldt vol=vol. Voor vragen kun je ons bereiken via info@ksyos.nl of +31 (0) 20 600 00 60.

Terugkijken

Heb je de webinar gemist? Of wil je de webinar nog even op je gemak terugkijken? Bekijk hieronder de video.